Novosti

natrag

Mentorstvom Plavog tima do prvog mjesta

Kao najveće studentsko natjecanje u izradi, dizajnu i marketingu mobilnih, web i IoT rješenja u Hrvatskoj, TVZ Mc2 predstavlja idealno mjesto simbioze najambicioznijih i najperspektivnijih studenata s vodećim IT tvrtkama. Plavi tim d.o.o. prepoznaje i aktivno podržava ovu jedinstvenu platformu, kontinuirano ulažući u suradnju s akademskom zajednicom te razvoj mladih talenata. 

Plavi tim d.o.o. s ponosom već treću godinu zaredom sudjeluje u TVZ Mc2 natjecanju kao mentor, pružajući studentima priliku da kroz edukaciju i interaktivna druženja steknu nova iskustva, izbruse svoje vještine i povežu se s industrijskim partnerima. Naš cilj je pomoći studentima da dođu do idealnih funkcionalnih rješenja koja će ih pripremiti za buduće profesionalne izazove. 

Ove godine, nakon uspješnog otvaranja i “Pitcha”, sudjelovali smo u finalu natjecanja gdje je prvo mjesto osvojio tim koji je mentorirao Plavi tim d.o.o. s izvanrednim rješenjem na temu “Bolja naša”. Ovom prilikom želimo im još jednom čestitati i izraziti zadovoljstvo što smo mogli biti dio njihovog puta do uspjeha. 

Naša posvećenost suradnji s akademskom zajednicom i podršci talentiranim studentima temelj je dugoročne strategije Plavog tima. Vjerujemo da je ulaganje u mlade i njihovu edukaciju ključno za stvaranje inovativnog i uspješnog društva. Kroz mentorski rad i partnerstva s obrazovnim institucijama, kao što je Tehničko veleučilište u Zagrebu, nastojimo osigurati da studenti dobiju najbolje moguće prilike za profesionalni razvoj.