Karijere

Postanite dio Plavog tima!

Aktualna ponuda radnih mjesta

Prijavite se za otvoreno radno mjesto

Provjerite koja su radna mjesta slobodna i prijavite se za ono koje najbolje odgovara vašem iskustvu, vještinama i interesima.

Kreirajte svoj profil

Ako trenutačno nema slobodnih radnih mjesta koja vas zanimaju, svejedno izradite svoj profil na našem portalu za zapošljavanje. Tu možete vidjeti i prijaviti se na sve natječaje objavljene u INA Grupi, odnosno MOL Grupi. Natječaje možete pretraživati po raznim kriterijima poput ključnih riječi, lokacije rada i slično. Ako niste zainteresirani za nijedan objavljeni oglas, na svojem profilu možete navesti svoje interese i željenu vrstu poslova te ćete primiti obavijest svaki put kada je objavljeno relevantno radno mjesto.
Prijava

Programi za studente

Growww

GROWWW  jednogodišnji pripravnički program za studente koji završavaju diplomski studij, a nemaju radnog iskustva ili imaju do najviše godine dana radnog iskustva. Prijave za Growww tradicionalno se održavaju početkom godine, a program počinje u rujnu.
Prijava

Pružamo podršku i brinemo o svojim zaposlenicima:

  • Rad od kuće
  • Fleksibilno radno vrijeme
  • Zdravstveno osiguranje
  • "Na posao s biciklom"
  • Teambuilding
  • Poticanje sportskih aktivnosti
  • Volontiranje
  • Sudjelovanje u humanitarnim akcijama
  • Edukacije - INA akademija
  • Pogodnosti za zaposlenike - beneFIT kartica

Karijerni put

Ivana Skrbin Horvath

Iako sam došla u Inu na poziciju prevoditelja, nakon samo godinu dana, put me odveo u IT vode. Kao član projektnog tima implementacije SAP sustava u Ini 2005. godine započeo je moj razvoj i upoznavanje IT svijeta. Nakon SAP projekta, postala sam voditelj Master data management tima te nakon toga zamjenik Glavnog SAP arhitekta. Stvaranjem MOL Group IT-a dobila sam priliku voditi SAP ERP i MIS tim koji je bio zadužen za stvaranje ERP i BI strategije za cijelu MOL Grupu. Nakon 3 godine međunarodnog iskustva, vraćam se u Inu, u jedno sasvim novo područje – kao Business relationship manager za Korporativne funkcije. Nakon strategije pa intenzivnog rada s internim kupcima, vraćam se u svijet razvoja i projekata s novim izazovima koje donosi pozicija direktora IT Razvojnog centra u Plavom timu.

Mirjana Šimek Bilić

2010. godine zaposlila sam se u Ini preko prvog Growww programa te sam svoju karijeru započela kao Mlađi analitičar za SAP. Iduće godine postala sam Specijalist za razvoj IS 2. 2015. postajem Vodeći specijalist za razvoj IS (tada smo se i odvojili u posebnu kompaniju unutar INA Grupe, današnji Plavi tim), a godinu poslije i voditelj BW tima (izvještajni modul u SAP-u). Nakon još dvije godine učenja i praktičnog rada napredujem u Stručnjaka za razvoj IS. U 2019., devet godina nakon zapošljavanja, postajem Rukovoditelj poslovne jedinice za razvoj industrijskih aplikacija.

Davor Jurišić

Nakon diplome na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) u Zagrebu, 2011. godine, zaposlio sam se u INA Grupi, u Sektoru informatičkih servisa. Dolaskom u poslovnu jedinicu razvoja industrijskih aplikacija, čiji sam i danas član, najviše sam se bavio razvojem informatičkih usluga za glavne poslovne aktivnosti INA Grupe, i to u djelatnosti Rafinerija i marketinga. Počevši kao programer, samostalno sam razvio nekoliko aplikacija za manji broj korisnika u logistici, nakon čega sam se nastavio baviti pretežito maloprodajom, kroz implementaciju raznih poslovnih rješenja vezanih uz SAP i povezane informatičke sustave. U tom sam periodu prvi put zauzeo funkciju voditelja projekata, koja i danas obuhvaća većinu mog radnog vremena. Krajem 2015. godine, Sektor informatičkih servisa se izdvaja u zasebnu tvrtku unutar INA Grupe – Plavi Tim, što ne mijenja moju funkciju, ali me projekt implementacije elektroničkih računa, u to vrijeme, odvodi u područje računovodstva i poreza. Trenutačno vodim projekte razvoja informatičkih sustava za područje računovodstva, koji uvelike doprinose automatizaciji poslovnih procesa te digitalizaciji radne okoline.