O nama

Plavi tim d.o.o. član je INA Grupe te kao samostalni uslužni informacijski centar djeluje od 2015. godine, no svoje početke bilježi već u sedamdesetim godinama prošloga stoljeća kao Sektor informatičkih servisa, odgovor INA Grupe na dinamičan razvoj informatičkih tehnologija i sve brže rastuće potrebe i želje za modernizacijom jedne od najvećih regionalnih kompanija. Potvrđena dugogodišnja praksa jamac je visoke kvalitete, iskustva i povjerenja.

Kao dio tržišnog lidera, naša je postojana misija predanost kvaliteti i izvrsnosti proizvoda i usluga u skladu s najboljom međunarodnom praksom. Kreativna i jedinstvena rješenja u ponudi informatičkih usluga, uključujući informatičke sustave i upravljanje infrastrukturom, stručna su potpora društvima INA Grupe i drugim partnerima. Predani smo svakodnevnom razvijanju znanja i praćenju industrijskih trendova, kao i razvijanju komunikacijskih kanala i kontinuiranoj podršci našim partnerima. Glavni prioritet nam je održavanje usluge na visokoj razini, dok temelj našeg poslovanja čini bogato stručno znanje, koje proizlazi iz kreativnosti i inovacija.

Dugoročna strategija tvrtke je razvijati sinergije i pružati najkvalitetnije usluge uz istovremeno poboljšanje učinkovitosti kod svih korisnika naših usluga. Zapošljavamo više od 160 stručnjaka, čije znanje, kreativnost i entuzijazam pomažu u pružanju kvalitetne usluge te donose vrijednost našim klijentima. Uz desetljeća radnog iskustva, otvoreni i potpomognuti najmodernijim metodama rada ostvarujemo najviši standard kvalitete naših usluga i produktivnost radnog okruženja za članove našeg tima, što osigurava zadovoljstvo našim partnerima.