O nama

Plavi tim d.o.o., član INA Grupe, svojim radom od 2015. godine ima ključnu ulogu u pružanju inovativnih rješenja. Svoje početke bilježi već u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća kada smo započeli kao Sektor informatičkih servisa INA Grupe. Tijekom godina, prilagodili smo se dinamičnom razvoju informatičkih tehnologija i rastućim potrebama i zahtjevima modernizacije jedne od najvećih regionalnih kompanija. Potvrđena dugogodišnja praksa jamac je visoke kvalitete, iskustva i povjerenja.

Kao dio tržišnog lidera, naša je postojana misija pružanje rješenja visoke kvalitete i izvrsnosti proizvoda i usluga u skladu s najboljim međunarodnim standardima. Naša ponuda informatičkih usluga obuhvaća informatičke sustave i upravljanje infrastrukturom te pružanje stručne podrške društvima INA Grupe i drugim partnerima. Predani smo svakodnevnom razvijanju znanja i praćenju industrijskih trendova, kao i razvijanju komunikacijskih kanala i kontinuiranoj podršci našim partnerima. Održavanje visoke razine usluga i rješenja naš je glavni prioritet, a temelj našeg poslovanja čini obilje stručnog znanja koje crpimo iz kreativnosti i inovacija.

Dugoročna strategija tvrtke je razvijati sinergije i pružati najkvalitetnije usluge uz istovremeno poboljšanje učinkovitosti kod svih korisnika naših usluga  Naš tim sastoji se od više od 160 stručnjaka čije znanje, kreativnost i entuzijazam doprinose pružanju vrhunske usluge i donose vrijednost našim klijentima. S desetljećima radnog iskustva i primjenom najmodernijih metoda rada, postižemo najviše standarde kvalitete u našim uslugama i stvaramo produktivno radno okruženje za naše timove, što rezultira zadovoljstvom naših partnera.

 

 

 

Djelujemo kao zajednički uslužni informatički centar, fokusiramo se na pružanje rješenja u području informatičkih usluga, uključujući informatičke sustave i upravljanje infrastrukturom, kako za društvo INA Grupe, tako i za druge partnere. Održavanje visoke razine usluge ostaje naš glavni prioritet, a temelji našeg poslovanja i dalje počivaju na bogatom stručnom znanju koje proizlazi iz kreativnosti i inovacija.

Pravila o kolačićima

Pravila Privatnosti