Novosti

natrag

Odličan uspjeh na novoj B2B RUN utrci

Iza nas je još jedna, četvrta po redu, B2B utrka, čije sjajne rezultate predstavljamo u nastavku.

Za početak, podsjetimo se malo što je to B2B RUN.

Kako je današnji tempo života i posla ubrzan, a nerijetko i stresan, trčanje je posebno postalo popularno u poslovnom svijetu te je tako i nastala B2B RUN utrka; poslovna utrka namijenjena zaposlenicima tvrtki prijavljenih na području Republike Hrvatske. Cilj ove utrke nije samo puko natjecanje u brzini, nego je naglasak i na druženju, zabavi, opuštenoj atmosferi, stvaranju novih poznanstava, a sve djeluje i kao svojevrsni team building.

Znamo već kako je trčanje globalni trend pa se sve više ljudi odlučuje na ovu aktivnost koja nam pruža mnogo pogodnosti. Stručnjaci su potvrdili kako 30 do 60 minuta trčanja tijekom tjedna, smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti od 25 do 40%. Nadalje, osobe koje redovito trče žive u prosjeku tri godine dulje. Statistički gledano, po riječima stručnjaka, sat vremena trčanja produljuje životni vijek za sedam sati. Naravno, trčanje nas neće učiniti besmrtnima, ali će za naše zdravlje učiniti puno toga.

Kao što već mnogi znaju, na utrci sudjelujemo od samog početka, točnije od 2015. godine.
Plavi tim je na utrci sudjelovao kao član INA Grupe, a u odnosu na prošlu godinu kada nas je bilo 11, broj trkača se povećao na 20.

Ekipa Plavog tima nastupila je u sljedećem sastavu: Mirjana Šimek Bilić (kapetanica tima), Ana Snovak, Dubravka Fazlić, Tamara Mihoci, Tena Donjerković, Toni Bilić, Vladimir Novaković, Nenad Smontara, Boris Mikulić, Alan Muller, Davor Jurišić, Željko Henezi, Robert Hlevnjak, Sead Unkić, Marko Kotaranin, Goran Kukec, Zvonimir Buconjić, Ivan Sertić, Goran Brajdić i Hrvoje Horvat.

Utrka u duljini od pet kilometara, održala se u četvrtak, 13. 9. 2018. s početkom u 18 sati na Zagrebačkom velesajmu.
Individualne i timske nagrade su dodijeljene u sljedećim kategorijama: mala poduzeća (do 50 zaposlenih), srednja poduzeća (51 do 250 zaposlenih), i velika poduzeća (251 i više zaposlenih), a od ove godine nagrade se dijele i u kategorijama: najbrži ženski tim i najbrži muški tim. Treba spomenuti i kako se tim svakog poduzeća mora sastojati od minimalno troje zaposlenika, gdje se zbraja vrijeme troje najbržih u timu i onaj tim koji ima najmanji zbroj je pobjednik.

Troje najbržih iz našeg tima čija vremena su se zbrajala za plasman su Mirjana Šimek Bilić, Hrvoje Horvat i Davor Jurišić. Rezultate možete vidjeti na sljedećem linku: https://www.utrka.com/utrke/b2bzagreb/2018/rezultati/

U ukupnom poretku od 373 poduzeća, Plavi Tim d.o.o. je završio na 18. mjestu, a u svojoj kategoriji srednjih poduzeća, u konkurenciji od 114 timova, završili smo na odličnom 6. mjestu.
Cure su ostvarile odličan uspjeh kao tim i završile su na 2. mjestu u ukupnom poretku, odnosno na prvom mjestu u konkurenciji srednjih poduzeća. Čestitke kolegicama!

Naša kapetanica, Mirjana Šimek Bilić ostvarila je fenomenalan rezultat osvojivši prvo mjesto u ukupnom poretku u konkurenciji žena. Bravo, kapetanice!

Treba pohvaliti i naše vjerne navijače koji su nas bodrili tijekom utrke i na ulazu u cilj. Hvala vam 🙂

Nakon završetka utrke i proglašenja pobjednika, cijeli tim se lijepo zabavio te proslavio odličan uspjeh.

Ovogodišnja utrka bila je najmasovnija do sada, pa su tako nastupile 373 tvrtke, a ukupno je bilo čak 6197 trkača.

 

Napisao: Hrvoje Horvat
Fotografije: Plavi Tim