Karijere

Postanite dio Plavog tima!

Aktualna ponuda radnih mjesta

    Pošalji otvorenu molbu

    Pošalji otvorenu molbu

    Čak i ako trenutačno nema slobodnih radnih mjesta koja te zanimaju, možeš nam poslati životopis. Imat ćemo te u vidu kada se oslobodi radno mjesto koje odgovara tvojim kvalifikacijama.




    Prijava

    Pripravnički programi

    Pripravnički programi

    GROWWW

    GROWWW  jednogodišnji pripravnički program za studente koji završavaju diplomski studij, a nemaju radnog iskustva ili imaju do najviše godine dana radnog iskustva. Prijave za Growww tradicionalno se održavaju početkom godine, a program počinje u rujnu.




    Prijava

    Selekcijski proces

    Selekcijski proces

    1. Predselekcija temeljem životopisa

    – Prijava u bazu Taleo

    Nakon što ste izradili profil na našem portalu za zapošljavanje, možete vidjeti i prijaviti se na sve natječaje objavljene u INA Grupi.

    – Kako napraviti profil na Taleu?

    Prilikom prve prijave odaberite opciju „Novi korisnik“. Na ekranu će se pojaviti Informacija o obradi osobnih podataka, a nakon pritiska na opciju „Prihvaćam“ pojavit će se sučelje za registraciju u koje trebate unijeti korisničko ime i e-mail adresu te željenu lozinku. Nakon toga, na vaš e-mail će stići automatski odgovor potvrde vaše prijave.

    – Pregled

    Vaša prijava na natječaj će prvo doći u ruke stručnjaka za regrutaciju i selekciju koji će utvrditi zadovoljavate li sve formalne uvjete natječaja svojom razinom obrazovanja, iskustvom i drugim vještinama.

    2. Psihologijsko testiranje

    Kandidati koji su prošli predselekciju, dobit će iz sustava za online testiranje poziv na testiranje.

    Svako testiranje pripremljeno je i prilagođeno vrsti i složenosti radnog mjesta za koje se traži odgovarajući kandidat. Uglavnom se testiranje sastoji od testa kognitivnih sposobnosti i upitnika ličnosti.

    Psihologijsko testiranje traje u prosjeku 45 minuta te se za njega ne trebate posebno pripremati. Bitno je da imate osigurano mirno mjesto i stabilnu internetsku vezu kako vas ništa ne bi ometalo prilikom testiranja.

    3. Intervju(i)

    Kandidati koji su zadovoljili sve kriterije na testiranju bit će pozvani u uži krug selekcije te će primiti poziv na intervju. Često zbog zahtjeva pozicije održavamo i nekoliko intervjua u koje su uključeni stručnjak za regrutaciju i selekciju i/ili nadležni HR partner te menadžer za čiji tim zapošljavamo kandidata.

    Intervju je jednako važan za sve sudionike. Za nas je ovo prilika da vam predstavimo našu kompaniju i radno mjesto, kao i našu korporativnu kulturu te saznamo više o vama, vašim interesima, radnom iskustvu, obrazovanju i očekivanjima.

    4. Pismo ponude

    Ako ste upravo vi pravi kandidat za nas, a mi prava kompanija za vas – primit ćete službeno pismo ponude putem e-pošte od nadležnog stručnjaka za zapošljavanje ili HR partnera. Pismo ponude sadržavat će sve važne podatke koji će vam omogućiti informirano donošenje odluke o sljedećem koraku vaše karijere!




    Prijava

    Pogodnosti za radnike:

    • Rad od kuće

      S ponosom nudimo mogućnost rada od kuće čak tri dana u tjednu, što nas čini jednim od rijetkih poslodavaca koji su zadržali ovu fleksibilnost kao trajni dio naše radne kulture.

    • Fleksibilno radno vrijeme

      Osim što pružamo mogućnost rada od kuće tri dana u tjednu, također omogućujemo našim zaposlenicima izbor između početka radnog dana u 8 ili 9 sati, pružajući im dodatnu fleksibilnost kako bi uskladili svoj poslovni i osobni život.

    • Zdravstveno osiguranje

      Za viši standard zdravstvene njege osigurali smo vam besplatan sistematski pregled i dodatne specijalističke preglede i dijagnostičke obrade prema preporuci liječnika.

    • "Na posao s biciklom"

      Ako volite biciklom ići na posao, možete pronaći parkirno mjesto na sigurnom i suhom. Neizostavna su i biciklistička druženja s kolegama.

    • Teambuilding

      Kako bismo ojačali timsku povezanost i potaknuli suradnju, redovito organiziramo raznovrsne team building aktivnosti i događaje kako bismo osigurali da naši zaposlenici razvijaju pozitivne odnose i zajedno rastu profesionalno i osobno.

    • Poticanje sportskih aktivnosti

      Naš tim broji mnogo sportaša čiju karijeru rado pratimo i podržavamo. Također, pridružujemo se programu Multisport.

    • Volontiranje

      Mi znamo da je zajedno lakše. Želite li kao aktivan dio zajednice brinuti o drugima i biti dio promjene, to možete zajedno s nama.

    • Sudjelovanje u humanitarnim akcijama

      Svaka donacija ima posebno mjesto u našoj priči, zato se i dalje rado odazivamo svakom zahtjevu te pomažemo gdje i kad je to moguće.

    • Edukacije - INA akademija

      Na internoj platformi znanja imate na izbor i do 20 edukacija mjesečno. Ako ste spremni dijeliti svoju stručnost s drugima, pridružite se našem timu internih trenera.

    • Pogodnosti za zaposlenike - beneFIT kartica

      Za vas pripremamo savjete, preporuke, članke i aktivnosti iz područja cjelovite dobrobiti – zdravih stilova života, osobnih financija, slobodnog vremena te ravnoteže privatnog i poslovnog života.

    • MultiSport

      Kako bismo dodatno potaknuli kolegice i kolege na fizičku aktivnost i brigu o vlastitom zdravlju, od 1. listopada zaposlenicima INA Grupe u Hrvatskoj omogućeno je korištenje nove pogodnosti kroz beneFIT platformu - programa MultiSport.

    Nagrade i priznanja

    • Certifikat Poslodavac Partner

      Plavi tim je dobitnik certifikata "Poslodavac Partner" organizacije Selectia u pet navrata, u godinama 2018., 2020., 2021., 2022. i 2023. Ova priznanja potvrđuju našu izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima i posvećenost unapređenju radnih uvjeta. Hvala svim članovima Plavog tima na njihovom trudu i predanosti. Ovo je još jedan korak naprijed u našem kontinuiranom usavršavanju.

    • Mamforce

      Plavi tim osvojio je MAMFORCE© LEAD status na događanju "Roditeljstvo i karijera" u organizaciji Spona Code, što potvrđuje našu izvanrednu posvećenost obiteljskoj odgovornosti i ravnopravnosti spolova. Ova prestižna nagrada dolazi nakon brojnih statističkih analiza, anketa te akcijskih koraka koje smo poduzeli u 2021. i 2022. godini. U svega godinu dana, Plavi tim je s ukupnim rezultatom od 96% uspio dosegnuti najviši status LEAD, jasno pokazujući našu posvećenost unaprjeđenju ravnoteže između posla i obitelji u našem radnom okruženju.

Karijerni put

  • Marijana Benzon

    Vodeći stručnjak upravljanja ERP procesima

    Prije nego što sam se priključila Plavom timu, svoje ekstenzivno poslovno, upravljačko i stručno iskustvo stjecala sam u drugim kompanijama na različitim poslovima. Kao voditeljica poslovnog tima provodila sam projekte kao što su e-Građani, e-Poslovanje te na EU projektima. Zatim, radila sam kao SAP konzultant za logistiku u za module MM/FT (Material Management / Foreign Trade) na projektima različitih kompanija. Plavom timu sam se priključila krajem 2018. na  poziciji Business Process Arhitecta za SAP MM (PRC) procesno područje. Otkako sam se pridružila Plavom timu,  intenzivnim radom na različitim grupnim projektima i manjim zahtjevima za unaprjeđenje IT sustava u ulozi voditelja projekta ili eksperta stekla sam bogato iskustvo u radu s korisnicima kroz analizu i definiranje poslovnih procesa iz različitih segmenata poslovanja Ine d.d./MOL-a i ostalih ovisnih društava INA Grupe. Uspješno sam vodila P2P tim na Crosco/Rotaty SAP migraciji, INA Vatrogasni servisi i INA Industrijski servisi SAP implementacija.  Također, vodila sam projekt poboljšanja operativne nabave u potpunosti isporučenom s unutarnjim resursima. Staložena sam osoba i usredotočena na postizanje rezultata, te sam uvijek spremna pružiti podršku našim kupcima i članovima tima. U svom svakodnevnom radu surađujem s timovima iz drugih SAP modula (SD, FI/CO, PP, BI itd.) u poslovima: analize korisničkih zahtjeva, implementacije rješenja u SAP sustavu, izrade nestandardnih rješenja, izrade projektne i korisničke dokumentacije, edukacije ključnih i krajnjih korisnika te nadzora rada sustava i korisničke podrške. Moja ključna uloga je uvođenje svih novih funkcionalnosti u području nabave.

  • Domagoj Jurić

    Stručnjak za IS

    Došao sam u Inu 2003. godine na poziciju Geološkog tehničara, ali od samog početka moj me posao uveo u IT svijet. U Upstreamu i Razradi polja proveo sam 18 godina, a cijelo to vrijeme bio sam uključen u razne projekte i procese vezane za IT i specijalistički SW i HW. Sudjelovao sam u digitalizaciji arhive tehničke dokumentacije u Siriji, te projektu uvođenja baze rezervi ugljikovodika u Ini od 2008. godine pa do danas. Uključen sam u projektni management kroz vođenje i sudjelovanje u radu brojnih projektnih timova kako na IT tako na US projektima. Rad u multifunkcionalnim timovima donio mi je bogato iskustvo i specifična znanja koja je jedino moguće dobiti radom u naftnoj industriji i na interdisciplinarnim projektima. 2021. godine prelazim u Plavi Tim, ali moja povezanost s INA US ne prestaje jer na poziciji Stručnjaka za IS vodim brigu o portfelju specijalističkog i specifičnog softvera i hardvera te uz suradnju s brojnim inženjerkama i inženjerima iz poslovanja radim na svakodnevnom poboljšanju radnog procesa.

  • Ivana Skrbin Horvath

    Direktorica Razvojnog centra za IT

    Iako sam došla u Inu na poziciju prevoditelja, nakon samo godinu dana, put me odveo u IT vode. Kao član projektnog tima implementacije SAP sustava u Ini 2005. godine započeo je moj razvoj i upoznavanje IT svijeta. Nakon SAP projekta, postala sam voditelj Master data management tima te nakon toga zamjenik Glavnog SAP arhitekta. Stvaranjem MOL Group IT-a dobila sam priliku voditi SAP ERP i MIS tim koji je bio zadužen za stvaranje ERP i BI strategije za cijelu MOL Grupu. Nakon 3 godine međunarodnog iskustva, vraćam se u Inu, u jedno sasvim novo područje – kao Business relationship manager za Korporativne funkcije. Nakon strategije pa intenzivnog rada s internim kupcima, vraćam se u svijet razvoja i projekata s novim izazovima koje donosi pozicija direktora IT Razvojnog centra u Plavom timu.

  • Mirjana Šimek Bilić

    Rukovoditelj upravljanja arhitekturom poslovnih procesa

    2010. godine zaposlila sam se u Ini preko prvog Growww programa te sam svoju karijeru započela kao Mlađi analitičar za SAP. Iduće godine postala sam Specijalist za razvoj IS 2. 2015. postajem Vodeći specijalist za razvoj IS (tada smo se i odvojili u posebnu kompaniju unutar INA Grupe, današnji Plavi tim), a godinu poslije i voditelj BW tima (izvještajni modul u SAP-u). Nakon još dvije godine učenja i praktičnog rada napredujem u Stručnjaka za razvoj IS. U 2019., devet godina nakon zapošljavanja, postajem Rukovoditelj poslovne jedinice za razvoj industrijskih aplikacija.

  • Nenad Tramontana

    Vodeći stručnjak za razvoj IS

    U Ini sam se zaposlio u sklopu prvog Growww programa, 2010. godine, na poziciji mlađeg inženjera zaštite od požara. Sljedeće 4 godine, na toj poziciji, upoznao sam se sa svim poslovanjima unutar INA Grupe, vodeći projekte i istrage incidenata iz područja zaštite zdravlja, sigurnosti i okoliša. 2014. godine prelazim na poziciju Inženjera zaštite na radu i sigurnosti gdje sam radio na izradi dokumenata sukladno internim i svjetskim priznatim standardima. Popratno tome samostalno sam izradio nekoliko rješenja, koristeći MS Office paket i Sharepoint, za analizu i praćenje podataka te ubrzavanje i organizaciju procesa. Suradnja s kolegama iz Plavog tima se intenzivirala 2017. godine kada sam, kao voditelj pokreta ispred poslovanja, sudjelovao u pilot projektu, sponzoriranog od strane MOL grupe, uvođenja SAP-ovog rješenja elektronskih dozvola za rad. Sljedeće dvije godine radio sam na poziciji Stručnjak za zaštitu zdravlja, sigurnosti i okoliša te sudjelovao u nekoliko IT projekata iz područja zaštite zdravlja, sigurnosti i okoliša. Paralelno sam pohađao dva tečaja, jedan za Administratora baze podataka te za Programera web aplikacija. U 2020., nakon skoro 10 godina u zaštiti zdravlja, sigurnosti i okoliša, zaposlio sam se u Plavom timu na poziciji RPA developera, gdje svakodnevno sudjelujem u automatizaciji poslovnih procesa te digitalizaciji radne okoline.

  • Tomislav Gorenak

    Vodeći stručnjak upravljanja ERP procesima

    Svoju poslovnu karijeru započeo sam u Ini d.d., SD Rafinerije i marketing kao pripravnik. Od samih pripravničkih dana, moj karijerni uspon bio je znakovit. Prošao sam kroz različite organizacijske jedinice i obavljao različite zadatke vezane uz logističke procese. Neki od tih zadatka uključuju upravljanje procesima skladištenja, rad logističkih terminala, organizaciju i upravljanje procesima primitka, skladištenja i otpreme naftnih proizvoda, te nadzor nad podacima o otpremljenim količinama. Od 2010. do 2016. godine obnašao sam funkciju rukovoditelja PJ terminala Sisak. Tijekom rada u Ini stekao sam iznimno procesno i stručno znanje, istovremeno ga nadograđujući sa IT logističkim sustavima i rješenjima koja su povezana sučeljima s INA SAP ERP-om. 2017. pridružio sam se Plavom timu na mjesto Business Process Arhitecta (BPA) za SAP ugljikovodične procese (SAP HCM, LE). Samom činjenicom što sam došao iz poslovanja, brzo sam postao sastavni i ključni dio BPA tima, sa značajnim poslovnim znanjem, potencijalom i povjerenjem naših kupaca. Bio sam u ulozi voditelja na nekoliko uspješnih projekata, uključujući implementaciju SAP-a u INA Crna Gora, kao i vođenje projekata SAP Plant Abroad. Također sam sudjelovao u svim ključnim projektima logistike na razini grupe, kao što su MILES, SMILES, R&S. Moja osnovna uloga je kontinuirano podržavati i unaprjeđivati osnovnu djelatnost INA d.d., a to je prodaja naftnih derivata, putem modeliranja poslovnih procesa i upravljanja IT rješenjima.