Novosti

natrag

Zajedničko volontiranje TRS-a i Plavog Tima

U četvrtak, 20. rujna 2018., održano je zajedničko volontiranje zaposlenika TRS-a i Plavog Tima. Akcija je podržana od strane predstavnika ŠRC Jarun i na jednom je mjestu okupila najveći broj volontera do sada – čak više od 200.

Naši su marljivi volonteri prikupili na desetke vreća smeća sa područja dječjeg igrališta, skijališta, skateboard parka, multisenzoričkog parka i plaža te na taj način vratili sjaj ovom dijelu Jaruna.

Nakon održanog pozdravnog govora direktora Društva Gorana Pavlovića, na kojemu je podržao ovu akciju i zahvalio na velikom odazivu volontera, održana je dodjela nagrada iDEMiJA, gdje su nagrađene TOP 3 ideje prvog kvartala.

Nagrađene su:
1.Sabina Vujnović i Verica Kozina – Unaprjeđenje radnog tijeka SAP IS Retail sustava
2.Vlatka Ilijanić – Digitalna transformacija u primjeni
3.Ivana Čabraja i Olivera Curić Mustapić – e-Poziv na plaćanje

 

Ovim putem željeli bismo čestitati dobitnicima, ali i naglasiti da to ne znači da ostale ideje neće biti realizirane. Sve ideje iz prvog kvartala su dodijeljene koordinatorima te će biti realizirane ovisno o dostupnom budžetu te raspoloživosti zaposlenika.
Također, željeli bismo pozvati sve kolege da prije ocjenjivanja ideja iz Q2 i Q3 još jedanput pročitaju sve ideje te ih ocjene jer kao što već znate i ocjene kolega uvelike utječu na to koje ideje će biti proglašene najboljima.

Tekst: Tamara Mihoci
Fotografije: Plavi Tim