Novosti

natrag

Marijana Benzon

Prije nego što sam se priključila Plavom timu, svoje ekstenzivno poslovno, upravljačko i stručno iskustvo stjecala sam u drugim kompanijama na različitim poslovima. Kao voditeljica poslovnog tima provodila sam projekte kao što su e-Građani, e-Poslovanje te na EU projektima. Zatim, radila sam kao SAP konzultant za logistiku u za module MM/FT (Material Management / Foreign Trade) na projektima različitih kompanija. Plavom timu sam se priključila krajem 2018. na  poziciji Business Process Arhitecta za SAP MM (PRC) procesno područje.

Otkako sam se pridružila Plavom timu,  intenzivnim radom na različitim grupnim projektima i manjim zahtjevima za unaprjeđenje IT sustava u ulozi voditelja projekta ili eksperta stekla sam bogato iskustvo u radu s korisnicima kroz analizu i definiranje poslovnih procesa iz različitih segmenata poslovanja Ine d.d./MOL-a i ostalih ovisnih društava INA Grupe.

Uspješno sam vodila P2P tim na Crosco/Rotaty SAP migraciji, INA Vatrogasni servisi i INA Industrijski servisi SAP implementacija.  Također, vodila sam projekt poboljšanja operativne nabave u potpunosti isporučenom s unutarnjim resursima. Staložena sam osoba i usredotočena na postizanje rezultata, te sam uvijek spremna pružiti podršku našim kupcima i članovima tima. U svom svakodnevnom radu surađujem s timovima iz drugih SAP modula (SD, FI/CO, PP, BI itd.) u poslovima: analize korisničkih zahtjeva, implementacije rješenja u SAP sustavu, izrade nestandardnih rješenja, izrade projektne i korisničke dokumentacije, edukacije ključnih i krajnjih korisnika te nadzora rada sustava i korisničke podrške. Moja ključna uloga je uvođenje svih novih funkcionalnosti u području nabave.