Razvoj IT usluga

Pružamo usluge planiranja, dizajna, razvoja, upravljanja arhitekturom poslovnih procesa i implementacije poslovnih aplikacija u skladu s poslovnom i informatičkom strategijom klijenta.

Pružamo podršku korisničkim grupama i poslovnim procesima koristeći postojeće informatičko okruženje, uz daljnju standardizaciju i razvoj. Kako bi naši klijenti bili u toku s tehnološkim trendovima, planiramo i razvijamo IT arhitekturu koja omogućava izgradnju integriranih informacijskih servisa koji osiguravaju konzistentnu poslovnu informaciju.  Tu je i dizajniranje IT rješenja te pružanje podrške pri donošenju odluka vezanih za implementaciju tih rješenja. Osim toga, organiziramo vlastite razvojne zadatke u skladu s dva osnovna procesa – projekti i promjene. Također, brinemo se o održavanju troškovno učinkovitog portfelja aplikacija kroz održavanje standarda aplikacija.

Naš pristup uključuje korištenje razvojnih resursa, bilo da su to naši vlastiti zaposlenici u izravnom razvoju ili upravljanje vanjskim stručnim znanjem kako bismo postigli ciljeve naših klijenata. Također koordiniramo sve IT projekte i održavamo koherentnu razvojnu metodologiju.

Uz to, pružamo podršku upravljanja projektom i metodologije za naše klijente. Aktivno sudjelujemo u procesu specifikacije i održavanja autorizacija na sustavima ERP na temelju zahtjeva korisnika te u procesu održavanja matičnih podataka sustava ERP.

Razvoj sustava SAP

Naša tvrtka posvećena je pružanju stručnih SAP usluga za naše cijenjene klijente. Naš pristup obuhvaća niz ključnih aktivnosti kako bismo osigurali uspješno implementiranje i upravljanje sustavom SAP, prilagođenim jedinstvenim poslovnim potrebama svakog klijenta.

Prvo, radimo na razvoju sustava SAP sukladno specifičnim zahtjevima i potrebama svakog klijenta. Osim toga, kontinuirano osiguravamo usklađenost portfelja sustava SAP kako bismo omogućili stabilan i učinkovit rad.

Definiranje i praćenje životnog ciklusa sustava SAP također je sastavni dio naše strategije. Planiramo, dizajniramo i implementiramo promjene u sustavu kako bi odgovarale zahtjevima poslovanja i klijenata, uz istovremeno optimiziranje troškova putem standardizacije sustava SAP. Naša predanost najboljim praksama, vještinama i stručnom znanju vidljiva je tijekom implementacije sustava SAP, gdje osiguravamo da se proces odvija u skladu s najvišim standardima.

Dodatno, iniciramo poboljšanja koja pridonose učinkovitosti i razvoju poslovanja. Naš tim je spreman izvršiti projekte i zahtjeve za promjenama unutar zadanog vremenskog okvira i budžeta, uključujući isporuke vanjskih partnera.

Naša usluga također uključuje upravljanje projektom i primjenu metodologije kako bismo osigurali organizirano i učinkovito izvođenje svih aktivnosti. Kontinuirano pratimo tehnološke trendove i planiramo implementaciju u skladu sa zahtjevima i prioritetima poslovanja i klijenata, osiguravajući da naši klijenti uvijek budu korak ispred u digitalnom svijetu.

Razvoj industrijskih aplikacija

Naša tvrtka predana je pružanju usluga za planiranje, dizajn, razvoj i implementaciju IT aplikacija koje podržavaju aktivnosti klijenata koje nisu obuhvaćene ERP sustavima. Naš cilj je osigurati da klijenti dobiju prilagođena rješenja koja odgovaraju njihovim jedinstvenim potrebama.

Prvo, koordiniramo i implementiramo integraciju poslovnih i procesnih informacijskih sustava kako bismo osigurali njihovu učinkovitu funkcionalnost. Također, predlažemo i provodimo rješenja koja omogućuju bolje iskorištavanje postojećeg informatičkog okruženja, istovremeno promovirajući standardizaciju i razvoj.

Naša usluga uključuje praćenje tehnoloških trendova i planiranje implementacije u skladu sa zahtjevima i prioritetima poslovanja i klijenata, kako bismo osigurali da budu korak ispred u digitalnom svijetu. Planiramo i razvijamo rješenja koja zadovoljavaju specifične korisničke zahtjeve unutar IT arhitekture koja promovira konzistentnost, integraciju i standardizaciju informacijskih sustava klijenata.

Isto tako, izvršavamo projekte i zahtjeve za promjenama u skladu s rokovima i budžetom, uključujući isporuke od strane vanjskih partnera, kako bi se osigurala visoka kvaliteta i dostava na traženoj razini.

Razvoj uredskih i IPNP aplikacija

Pružamo usluge planiranja, dizajna i implementiranja uredskih i  aplikacija iz područja istraživanja i proizvodnje nafte i plina.. Planiramo, dizajniramo i implementiramo učinkovite osnovne tehnologije za upravljanje sadržajem, ekspertne sustave, sustave za izvješćivanje, eBusiness sustave, automatizacijska rješenja, upotrebu usluga vanjskih aplikacija te integraciju u šire IT okruženje. Pružamo profesionalne IT usluge uz praćenje tehnoloških trendova i planiranje implementacije u skladu sa zahtjevima i prioritetima poslovanja.

Upravljanje arhitekturom poslovnih procesa

Naša usluga fokusira se na upravljanje arhitekturom poslovnih procesa podržanih sustavima ERP, s ciljem pružanja podrške klijentima u postizanju maksimalne učinkovitosti i usklađenosti.

Kroz implementaciju strategije ERP sustava klijenta, aktivno sudjelujemo u oblikovanju ERP procesa, usklađenih s poslovnom strategijom, ciljevima te potrebama izvješćivanja i integracije klijenta. Osiguravamo kontinuiranu harmonizaciju procesa ERP i sustava s poslovnim aktivnostima kroz niz aktivnosti, uključujući savjetovanje menadžera, identifikaciju i predlaganje mogućih poboljšanja, te pomoć u specifikaciji projekata i zahtjeva za promjenama. Također, aktivno sudjelujemo u projektima vezanim uz razvoj procesa ERP i sustava klijenta te ih vodimo.

Naša uloga također uključuje sudjelovanje u radu Vijeća za upravljanje promjenama informatičkih sustava kako bismo osigurali koherentnost i usklađenost sa strategijama promjena. Brinemo se o integritetu i funkciji procesa i sustava ERP provodeći i koordinirajući podršku u poslovanju. Ovo uključuje održavanje popisa procesa podržanih sustavima ERP i pripadajuće dokumentacije, podršku vlasnicima procesa u osiguranju usklađenosti te osiguravanje integriteta procesa među različitim procesnim područjima na razini svakog sustava ERP.

Kontinuirano pratimo razvoj sustava ERP, razmatramo njihovu relevantnost i definiramo najbolja unificirana ERP rješenja za naše klijente. Sudjelujemo i u procesima održavanja autorizacija na sustavima ERP temeljem zahtjeva korisnika, kao i u procesu održavanja matičnih podataka ERP sustava klijenta.